Nieuws

Kruipruimte uitgraven
Kruipruimte uitgraven
Als uw huis geen kelder heeft, maar wel in bezit is van een kruipruimte, dan kunt u ervoor kiezen om uw kruipruimte uit te graven. Zo bent u misschien op zoek naar een plek waar u wat meer bergruimte kan creëren.
Water in kruipruimte nieuwbouw
Water in kruipruimte nieuwbouw
Water in de kruipruimte van nieuwbouwwoningen komt wel vaker voor in Nederland. Meestal is dit niet een al te groot probleem en heeft de bewoner hier geen last van, omdat ze dit niet door hebben.
Plaatfundering
Een goede basis met plaatfundering
Mocht u van plan zijn om aan de gang te gaan met een fundering op staal, dan is plaatfundering hier een erg goede oplossing voor.
Soorten fundering
Soorten fundering
Door middel van verschillende soorten fundering kunt u ervoor zorgen dat het gewicht van een gebouw overgebracht kan worden aan de ondergrond.
Houten fundering
Houten fundering
Het gebruik van houten funderingen wordt niet veel meer gebruikt. Dit is niet zomaar, want alle gebouwen die in Nederland voor 1960 zijn gemaakt met een houten paalfundering vallen onder risicowoningen.
Scheuren plafond
Zijn scheuren in het plafond gevaarlijk?
Of scheuren in het plafond gevaarlijk zijn, ligt aan de soort scheuren waarvan sprake is.
Kosten funderingsherstel
Alles wat u moet weten over de kosten van funderingsherstel
Moet er funderingsherstel plaatsvinden onder uw eigen huis? Zeker elk verouderde huis zal er vroeger of later aan toe zijn.
Funderingsherstel Boerhaavelaan
Voordelen van een kelder laten bouwen
Funderingsherstel Kootsekade Rotterdam
Funderingsherstel Kootsekade Rotterdam Vooruitgang
Funderingsherstel aan de Kootsekade te Rotterdam is begonnen.

Vandaag nog met
uw project starten?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

06 83172276