Grondwerken

Uw oplossing

Grondwerken

Bij funderingsherstel komt ook grondwerk voor . Bij tafelmodel wordt het grond dieper uitgegraven en afgevoerd om de kruipruimte te behouden.
Bij een kelder wordt het grond uitgegraven en afgevoerd tot de juiste diepte om een sta hoogte te creëren van 2400 mm of hoger naar gelang de opdrachtgever wil en of het mogelijk is.

Voordat het graafwerk zal plaats vinden zal er eerst een grondonderzoek gedaan moeten worden en asbest inventatie om te kijken naar de schone grond of vervuilde grond.

Het uitgegraven grond wordt met een minikraan uitgegraven en het grond wordt afgevoerd via transportband naar buiten vandaar wordt het met sjofel in de container gedeponeerd.

Tijdens het graven wordt er draineringsbuizen in gegraven zodat dat naar een pompput en zo het water afgevoerd wordt op deze manier houden we de uitgegraven kelder droog tijdens onze werkzaamheden.

Naast grondwerken doen wij ook betonwerken, heiwerken, sloopwerkzaamheden, staalwerken en timmerwerken.

Rijnmond Home Group
Projecten

Zij gingen u voor…

Funderingsherste Kootsekade Rotterdam
Funderingsherstel
Kootsekade Rotterdam
Funderingsherstel
Funderingsherstel
Amstel 202
Funderingsherstel Boerhaavelaan
Funderingsherstel
Boerhaavelaan Schiedam
funderingsherstel goudsesingel rotterdam
Funderingsherstel
Goudsesingel Rotterdam

Vandaag nog met
uw project starten?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

06 83172276