Fundering Schiedam

Onze specialisten leggen de beste fundering in Schiedam

Voor funderingsherstel in Schiedam of het leggen van een nieuwe fundering moet u bij Rijnmond Funderingstechniek zijn! Wij zijn namelijk experts in kelderbouw, timmerwerken, funderingsherstel, het aanleggen van een hele nieuwe fundering en andere gerelateerde werkzaamheden. Is een van deze werkzaamheden dringend nodig bij u thuis, of moet uw fundering berekend worden met een funderingsonderzoek? Wacht dan niet langer en neem contact op met ons funderingsbedrijf in Schiedam! Als u te lang wacht heeft dat namelijk weer nadelen! Lees hieronder nog even voor meer informatie over fundering en over de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten.

Wilt u dus uw fundering in Rotterdam laten herstellen of een hele nieuwe aan laten leggen. Geen probleem! Wij zijn in de gehele omgeving actief. Denk dus ook aan bijvoorbeeld Vlaardingen, Lansingerland, Maassluis, Zuidplas en Capelle aan den IJssel!

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN
Rijnmond Over ons Group

Funderingsonderzoek Schiedam door experts

Voordat wij iets doen met uw fundering, doen wij een funderingsonderzoek in Schiedam. Zo komen we namelijk te weten wat de staat is met alle waardes van de huidige fundering. Maar ook waar funderingsherstel zo nodig gedaan moet worden. Het funderingsonderzoek is dan ook uitgebreid en bestaat uit vier fases. Het onderzoek wordt gestart met de archief fase. Rijnmond Funderingstechniek zal alle documenten over de fundering van het gebouw dan opvragen. Zo hebben we al een beeld van hoe de fundering er in principe uit hoort te zien. Vervolgens zullen we een visuele inspectie doen waarin er in uw huis wordt gekeken naar schade of scheefstand. Bijvoorbeeld scheuren in de muren of deuren en ramen die niet goed meer sluiten. Daarna doen we fysieke metingen zoals een lintvoegmeting en een vloerwaterpassing. Als laatst maakt ons funderingsbedrijf een fundringsinspectie put waarin we alles over de fundering ondergronds daadwerkelijk kunnen meten en zien.

In Schiedam raden wij een funderingsonderzoek aan op verschillende momenten en is het soms zelfs een verplichting. Als u een aanbouw of verbouwing aan uw huis wilt laten doen raden wij het zeker aan. Het is dan zelfs verplicht! U kunt namelijk niet bouwen zonder vergunning. Hiervoor heeft u ook een funderingsplan nodig. Maar ook wanneer een een nieuwe woning koopt, of die van u juist verkoopt. Wij raden aan om dan een funderingsonderzoek te doen, omdat u zo weet hoe uw huis met de fundering er onder de grond aan toe is.

Funderingsherstel Schiedam met aandacht en specialisme

Funderingsherstel kunt u zelf al aan verschillende dingen zien. Denk aan deuren die niet goed sluiten, ramen die niet goed sluiten, scheuren in de muren door verzakking van uw huis in Schiedam, etc. Als u funderingsproblemen heeft dan moet u dit zo snel mogelijk aanpakken! Wanneer u uw fundering namelijk te lang met problemen laat, dan is de kans heel groot dat het alleen maar erger wordt. Uw huis zakt verder weg en er ontstaat alleen maar meer schade. Dit gaat uiteraard hand in hand met meer kosten. U gaat er dus alleen maar op vooruit om het zo snel mogelijk aan te pakken. Wanneer wij funderingsherstel in Schiedam doen, kijken wij naar twee punten die aangepakt moeten worden. Dit zijn de ondergrond van de fundering en de oorzaak van de verzakking van uw huis. Als ons funderingsbedrijf dit in kaart heeft gebracht, zullen wij uw fundering direct aanpakken!

ONZE WERFKWIJZE

ONTZORGD VAN A TOT Z

Funderingsonderzoek

Financiering

Constructieberekeningen / Tekenwerk

Offerte

Vergunningen

Voorbereidingen werkzaamheden

Uitvoering funderingsherstel

Project afronding

Kelderbouw Schiedam voor meer werkruimte en opslag

Rijnmond Funderingstechniek is een echte expert als het gaat om kelderbouw in Schiedam! Dit is namelijk een beetje hetzelfde principe als een funderingsinspectie put maken, maar dan met veel vervolgstappen uiteraard! We graven namelijk eerst een bouwput. Dit is de kelder eigenlijk al. Vervolgens boren wij hier schroefinjectiepalen in waar we de fundering vloer op storten. Daarnaast slaan we damwanden in de grond om het grondwater tegen te houden. Anders zal de hele kelder vollopen met water terwijl wij aan het werk zijn. De grondwaterdruk is daar namelijk redelijk hoog. Rijnmond Funderingstechniek werkt dus zo diep als waar het grondwater zich bevindt. Dit is 80 tot 150 centimeter onder het maaiveld. De betonvloer kan nu gestort worden. Deze is 300 mm dik. Hierop komt een betonwand te staan. Deze houdt het water nu tegen, want het is natuurlijk waterdicht gestort. Als laatst worden de betonnen wanden in de bestaande muren gezet. Dit gebeurt met inkassingen. Dit is globaal hoe onze werkwijze wat betreft kelderbouw in Schiedam eruit ziet.

Laat u direct helpen door Rijnmond Funderingstechniek!

Moet er een fundering aangelegd worden? Of heeft u funderingsherstel in Schiedam nodig? Rijnmond Funderingstechniek is dé expert die dit voor u kan doen! Met een funderingsonderzoek berekenen wij uw fundering voor herstel. Zo weten we wat er gedaan moet worden en waar we moeten beginnen. Wacht niet te lang met funderingsherstel en neem contact met ons op om een afspraak te maken!

Rijnmond Home Group

Vandaag nog met
uw project starten?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

06 83172276