Fundering Schiedam

Voor herstel van uw fundering in Schiedam of het leggen van een nieuwe fundering is Rijnmond Funderingstechniek dé specialist! Wij zetten een uitgebreid plan voor u uit, waarmee uw huis weer stevig op de aarde staat. Om dit plan solide te maken, doen wij altijd eerst een uitgebreid funderingsonderzoek om uw situatie in kaart te brengen. Begint u teken te zien van een fundering die het aan het begeven is door bijvoorbeeld scheuren in de muur? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met ons funderingsbedrijf in Schiedam! Als u te lang wacht heeft dat namelijk weer nadelen en kan u veel verder van huis zijn met meer werkzaamheden en dus ook meer kosten! Lees hieronder nog even voor meer informatie over fundering en over de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten.

Wilt u dus uw fundering in Rotterdam laten herstellen of een hele nieuwe aan laten leggen. Geen probleem! Wij zijn in de gehele omgeving actief. Denk dus ook aan bijvoorbeeld Vlaardingen en Capelle aan den IJssel!

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN
Rijnmond Funderingstechniek

Inspectie van uw fundering Schiedam

In principe bent u om een van de twee redenen bij ons terechtgekomen. Namelijk om de fundering van uw woning in Schiedam te laten herstellen of om en volledig nieuwe fundering te laten leggen. Hoe dan ook komen wij graag eerst bij u langs voor een onderzoek. Eerst moeten we de situatie in kaart brengen om te weten wat er aan de hand is en wat er in uw situatie nodig is. Wat voor soort fundering heeft u? Is deze nog redelijk intact? Wilt u ook een kelder laten bouwen? Kunnen wij met onze materialen en machines gemakkelijk bij uw huis komen? Het is belangrijk dat we op al deze vragen antwoord krijgen, zodat we u de mogelijkheden voor kunnen leggen. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte op, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Diensten bij Rijnmond Funderingstechniek

Onze twee grootste diensten zijn het leggen en herstellen van funderingen, en het bouwen van een kelder, vaak onder een bestaande constructie. Voor welke dienst u Rijnmond Funderingstechniek ook inschakelt, wij komen ten alle tijden allereerst een funderingsonderzoek doen. Zo hebben we goed inzichtelijk hoe uw woning er ondergronds uitziet en wat hiermee gedaan kan worden. Aan de hand hiervan kunnen we u een offerte voorleggen.

Funderingsherstel

U kunt vaak zelf al aan verschillende indicatoren in uw woning zien dat de fundering het begint te begeven. Deuren en ramen sluiten niet goed meer, er zijn scheuren in de muren ontstaan door verzakking van uw huis in Schiedam, er ontstaan vaak ook scheuren in de vloer en zo zijn er nog genoeg andere indicatoren. 

Wij komen uw huis grondig checken om in kaart te brengen wat er gedaan moet worden om uw fundering te herstellen. In sommige gevallen is een groot deel van de fundering nog intact en kan dit verstevigd worden. Maar ook is het in veel gevallen beter om een hele nieuwe fundering te leggen, zodat u hier weer jaren mee vooruit kunt. Denk aan paalrot met een houten fundering. In zo’n geval valt het hout niet meer te redden en is funderingsherstel niet mogelijk. Dan moeten we bijvoorbeeld schroefinjectiepalen gebruiken.

ONTZORGD VAN A TOT Z

ONZE WERKWIJZE

Funderingsonderzoek

Financiering

Constructieberekeningen / Tekenwerk

Offerte

Vergunningen

Voorbereidingen werkzaamheden

Uitvoering funderingsherstel

Project afronding

Kelderbouw

Bij funderingsherstel kiezen sommige klanten vaak ook voor het laten bouwen van een kelder. We zijn namelijk toch al bezig onder uw woning. Soms werkt het ook andersom en worden wij ingeschakeld voor kelderbouw in Schiedam, maar blijkt tijdens het onderzoek dat uw fundering niet stevig genoeg meer is.

Kiest u ervoor om een kelder te laten bouwen, dan zijn hier ook verschillende opties voor mogelijk. Zo kunnen we een prefab kelder plaatsen, maar ook een kelder storten. Welke voor u van toepassing is, is allereerst geheel afhankelijk van wat uw woning toelaat. Soms is er namelijk maar één optie mogelijk door uw fundering of door het type grond onder uw huis in Schiedam. Ook in dit geval doen we dus altijd eerst een grondige inspectie, zodat we precies weten met wat voor situatie we te maken hebben.

Vraag direct een gratis offerte aan bij Rijnmond Funderingstechniek!

Moet uw fundering in Schiedam nagekeken worden of weet u al zeker dat u funderingsherstel nodig heeft? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een specialist van Rijnmond Funderingstechniek! Hoe langer u wacht, hoe erger de schade aan uw woning kan worden.

Ook kunt u ons inschakelen om een uitgebreide kelder op maat te laten bouwen onder uw woning. De perfecte locatie voor extra leefruimte! Zo kunt u zich ten alle tijden even helemaal afzonderen van de rest.

Hoe dan ook zullen wij uw situatie goed in kaart brengen door een gedegen funderingsonderzoek te doen. Zo weten we bijvoorbeeld op wat voor fundering uw woning staat, maar ook in wat voor staat de fundering verkeert en wat er eventueel aan moet gebeuren. Neem vandaag nog contact met ons op om het proces in gang te zetten en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Rijnmond Home Group
Vandaag nog met
uw project starten?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

06 83172276