Kelderbouw
Uw oplossing

Kelderbouw

Kelderbouw specialist

Bent u het ook zat om te weinig ruimte te hebben voor uw spullen in huis? Laat dan een kelder bouwen door Rijnmond Funderingstechniek! Een kelder onder bestaande woning bouwen is namelijk ideaal voor verschillende doeleinden. Zo heeft u ineens genoeg opslagruimte en een extra werkplek. Een kelder kan wat dit betreft namelijk als het ware fungeren als garage waar de man zijn werkplaats heeft! Wilt u meer weten over ons als kelderbouw specialist en hoe wij een nieuwe kelder bouwen? Lees dan snel verder!

Wij realiseren kelderbouw in Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Zaandam en de rest van de omgeving!

Rijnmond Home Group

Hoe wij een kelder onder bestaande woning bouwen

Een kelder uitgraven onder bestaande woning is één van onze specialisaties! Wij hebben hier veel ervaring mee en kunnen dan ook de ideale kelder voor u realiseren. Wij leggen u dan ook graag uit hoe dit proces eruit ziet.
Allereerst maken we een opening in de voorgevel om plaats te maken voor de transportband. De aarde onder het huis moet namelijk uitgegraven worden en met de transportband vervoerd worden. Vervolgens kan de werkvloer geplaatst worden. Zo maken we het de kelderbouw specialisten wat makkelijker. Maar niets is zo belangrijk als de volgende stap! de schroef injectiepalen. Deze vormen namelijk uw fundering. Wat is er nu belangrijker dan een fundering!? Dit is de basis van haast iedere woning. Als dit eenmaal staat, dan kunnen we de betonnen vloer storten en de betonwanden erin zetten. De betonvloer is 30 centimeter dik en de wanden 25. Nu is de kelderbouw klaar en heeft u een nieuwe kelder en daar ook nog eens een stevige fundering bij! Uiteraard maken we de voorgevel weer netjes dicht waarna u niets meer zal zien van deze opening. Wanneer we een nieuwbouw kelder maken, gebeurd alles onder het maaiveld. Dit is ongeveer 1,5 meter.

Een nieuwbouw kelder creëert ruimte

Zoals eerder gezegd levert een kelder laten bouwen extra leef en/of werkruimte op. Naast de eerder genoemde opslag- of werkplaats kunt u met een nieuwbouw kelder ook denken aan een geheel nieuwe woonlaag, fitnessruimte, voorraadkelder, kantoor of speelkamer. Een kelder onder bestaande woning bouwen is dan ook een zeer gunstige manier van bouwen. U hoeft namelijk geen extra grond aan te kopen! Extra ruimte is altijd fijn.

Projecten

Zij gingen u voor…

Naam bedrijf
Amstel 202
Funderingsherstel Boerhaavelaan
Naam bedrijf
Boerhaavelaan Schiedam
funderingsherstel goudsesingel rotterdam
Naam bedrijf
Goudsesingel Rotterdam
Naam bedrijf
Funderingsherstel Schiedam Kluswoningen

Kosten kelder bouwen

U vraagt zich nu natuurlijk af wat de kosten zijn van een kelder laten maken. Echter is moeilijk te zeggen wat de precieze kelder prijs is. Dit is namelijk volledig afhankelijk van hoeveel vierkante meter er bezet moet worden door de nieuwbouw kelder. Naast een kelder graven kunnen wij deze ook nog volledig naar wensen inrichten. Denk aan alle benodigde elektra, water en verwarming aansluitingen waaronder ook vloerverwarming! Kiest u voor één of meerder van deze opties, dan komen deze kosten er naast het bouwen ook bij. Wilt u toch graag weten wat de kelderbouw kosten zijn? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij informeren u graag!

Kelder laten bouwen in combinatie met funderingsherstel

Heeft u dus extra ruimte nodig in huis en ziet u een nieuwbouw kelder wel zitten? Laat dan een kelder onder bestaande woning bouwen door Rijnmond Funderingstechniek! Een optie die zeer gunstig is voor zowel de waardevermeerdering alsmede de extra ruimte is dus het bouwen van een nieuwbouw kelder onder uw woning. De nieuwe kelder rust namelijk op de nieuwe funderingspalen en vormt zo een verankerd geheel. Dit maakt uw woning meteen vele malen steviger en is hierdoor veel meer waard! Neem dus direct contact met ons als uw kelderbouw specialist! Wij verzorgen een mooie nieuwbouw kelder onder bestaande woning!

Naast kelderbouw doen wij ook funderingsonderzoek, funderingsherstel, fundering berekenen en bekisting.

Rijnmond Home Group

Vandaag nog met
uw project starten?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

06 83172276