Fundering Dordrecht

Fundering Dordrecht aan laten leggen door een specialistisch funderingsbedrijf

Moet er een fundering Dordrecht gelegd worden of is de ondergrond van uw huis toe aan funderingsherstel? Rijnmond Funderingstechniek is de specialist waar u terecht kunt! Ons funderingsbedrijf in Dordrecht is gespecialiseerd in kelderbouw, funderingsherstel, timmerwerken en het aanleggen van nieuwe funderingen. Moeten een van deze werkzaamheden voor uw fundering verricht worden? Neem direct contact met ons op! Lees nog even verder voor meer informatie over deze werkzaamheden.

In de gehele omgeving zijn wij actief. Denk bijvoorbeeld aan Barendrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht, Gorinchem, Papendrecht en de rest van de omgeving van Rotterdam.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN
Rijnmond Funderingstechniek

Funderingsonderzoek Dordrecht

Wat we ook doen is een funderingsonderzoek. Wij doen dit altijd eerst. In dit onderzoek komen we erachter of er herstel van de fundering gerealiseerd moet worden, wat er in dat geval aan gedaan moet worden en wat de verdere kwaliteit is van de huidige fundering. Dit funderingsonderzoek bestaat uit 4 fasen. We beginnen altijd eerst met de archief en bureauwerkzaamheden. We vragen verschillende gegevens van uw huis op om de globale situatie te schetsen. Vervolgens doen we een visuele inspectie. Met deze inspectie kan Rijnmond Funderingstechniek in Dordrecht een inschatting maken van wat er aan de hand is en hoe uw fundering en huis er op dit moment aan toe zijn. Daarna doen we een lintvoegmeting. Hierin gaan we op zoek naar verzakkingen of scheuren. In de laatste fase doen we een funderingsinspectie in een inspectieput. Hierin kunnen we fysieke metingen ondergronds doen om erachter te komen hoe de kwaliteit van de fundering er daadwerkelijk voor staat.

Een funderingsonderzoek in Dordrecht is in verschillende situaties aan te raden. We raden bijvoorbeeld aan om dit onderzoek te doen wanneer een aanbouw of verbouwing plaats moet vinden. Ook wanneer u uw woning verkoopt of juist bij de aankoop van een nieuwe woning. Wanneer er een aanbouw plaats zal vinden raden wij een funderingsonderzoek dan ook met klem aan. Er moet namelijk gekeken worden of de draagkracht van de fundering sterk genoeg is. Met een aanbouw komt er namelijk meer gewicht op de fundering te staan. De fundering moet dit wel aankunnen. Anders zal het huis verzakken en bent u weer verder van huis. Uw fundering moet dan namelijk weer hersteld worden.

Funderingsherstel Dordrecht voor het beste resultaat

Funderingsherstel Dordrecht doen wij met precisie. U kunt dit aan verschillende dingen aan uw huis opmerken. Funderingsproblemen kunt bijvoorbeeld herkennen aan de grond rondom uw huis die verzakt is of aan scheefstand van uw woningen. Er zijn zo nog een paar situaties waar u dit aan kunt herkennen. Het is van belang dat u uw fundering tijdig laat herstellen! Als u te lang wacht kan het huis verder zakken waardoor er weer meer schade ontstaat. Naast dat zullen er daardoor ook weer meer kosten zijn. Laat Rijnmond Funderingsbedrijf het probleem dus direct oplossen. Met funderingsherstel kijken wij naar twee belangrijke punten. Namelijk het materiaal van de ondergrond van de fundering en de oorzaak waardoor uw huis is komen te verzakking. Wij zullen vervolgens meteen aan de slag gaan met uw fundering!

ONZE WERFKWIJZE

ONTZORGD VAN A TOT Z

Funderingsonderzoek

Financiering

Constructieberekeningen / Tekenwerk

Offerte

Vergunningen

Voorbereidingen werkzaamheden

Uitvoering funderingsherstel

Project afronding

Extra ruimte met kelderbouw Dordrecht

Kelderbouw in Dordrecht is ook een van onze specialisaties. Wij beginnen hiermee altijd eerst met het graven van een bouwput wat de ruimte van uw kelder is. De bouwput wordt uitgegraven tot er genoeg stahoogte onder de woonkamervloer is. De volgende stap is het boren van schroefinjectiepalen in de kelderconstructie. Hier kan de fundering vloer vervolgens op gestort worden. De fundering ligt dan overigens wel onder grondwaterniveau. Vanaf het maaiveld gerekend ligt het grondwaterniveau daar namelijk tussen de 80 en 150 centimeter onder. De grondwaterdruk op de kelder is dus behoorlijk hoog. Daar hebben we dan weer damwanden voor die we in de grond slaan. Zo kunnen we onze werkzaamheden normaal uitvoeren. De basis voor de kelderbouw in Dordrecht is nu gelegd. Nu wordt de betonvloer van 300 mm gestort waarop een betonwand van 1500 mm langs de bouwmuren komt. Deze is uiteraard waterdicht gestort. Anders zou de hele kelder onder water lopen. Als laatste stap worden deze wanden via inkassingen in de bestaande muren gezet. Ze worden uitgehakt en uitgezaagd en er wordt wapening in geïntegreerd.

Rijnmond maakt uw fundering Dordrecht beter dan ooit!

Is uw fundering toe aan herstel? Of moet er een geheel nieuwe fundering gelegd worden? Rijnmond Funderingstechniek is hiervoor dé specialist! Met een ingezakte woning raakt u alleen maar verder van huis. Ons funderingsbedrijf zal dit probleem dus weer voor u rechtzetten. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe funderingen, kelderbouw, timmerwerken en funderingsherstel in Dordrecht. Neem dus direct contact met ons op! Ook wanneer u vragen heeft over een fundering!

Wij zijn ook actief in Amsterdam, Rotterdam, Schiedam en Zaandam.

Rijnmond Home Group

Vandaag nog met
uw project starten?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

06 83172276