Uw oplossing

Stalen buispalen

Rijnmond Funderingstechniek gebruikt stalen buispalen voor diverse funderingswerkzaamheden.
Het is trillingsarm en wordt geheid met een valijzer in de buis per buis is gemiddeld 2000 mm en telkens komt er buis op ( de buizen zijn gekromd zodat het in elkaar komt en dan rondom vast gelast) totdat de juiste lengte is behaald volgens de sondering, dan worden de palen voorzien van wapening en gevuld met beton.

Wij verzorgen heiwerken onder andere:

Trillingsarm heien

U wilt als huiseigenaar geen schade aan uw huis en of dat van uw buren, wij verzorgen op verantwoordelijke wijze heiwerk zodat de trillingen beperkt worden.
Buispalen heien gebeurt onder in de buis. Deze methode is voor bestaande bebouwingen waarbij weinig of geen trillingen mogelijk zijn ook voor onder andere serres ,tuinmuren.
Voor funderingsherstel worden ook buispalen gebruikt.

Heiwerken

Schroefinjectiepalen

Wat ook veel voorkomt dat zijn schroefinjectiepalen per segment 1000 mm en telkens wordt een segment op gedraaid totdat de juiste lengte is behaald. Groot voordeel is de het totaal trilling vrij is.

Een schroefinjectiepaal is een grondverdringende stalen buispaal met een schroefpunt die met goudinjectie wordt ingeboord. De lengte per paal is 1000 mm en er worden telkens een paal van 1000mm opgeschroefd tot de juiste inheiniveau. Tijdens het boren wordt het grout geïnjecteerd dit vermindert de weerstand van de grond en verhoogt de aanhechting in de grond.
Met het boren van schroefinjectiepaal kom de paal in zandlagen en wordt het grout gemengd met het zand waardoor de diameter van de paal net zo dik wordt als de diameter van de schroefblad.

Naast heiwerken doen wij betonwerken, grondwerken, sloopwerkzaamheden, staalwerken en timmerwerken.

Projecten

Zij gingen u voor…

Funderingsherstel
Funderingsherstel
Amstel 202
Funderingsherstel Boerhaavelaan
Funderingsherstel
Boerhaavelaan Schiedam
funderingsherstel goudsesingel rotterdam
Funderingsherstel
Goudsesingel Rotterdam
Funderingsherstel
Funderingsherstel Schiedam Kluswoningen

Vandaag nog met
uw project starten?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

06 83172276