Fundering Berekenen

Laat uw fundering berekenen

Bent u van plan om een verbouwing of aanbouw aan uw huis te doen? Uw fundering berekenen is hiervoor dan zeker een aanrader! Ook bij de aankoop of verkoop van een huis raden wij aan om uw fundering te berekenen. Daarnaast zijn er ook situaties waarin een fundering berekenen zelfs verplicht is. Lees snel verder om te weten waarom een fundering berekenen aangeraden wordt!

Waarom een fundering berekenen?

Wanneer u een omgevingsvergunning nodig heeft voor een verbouwing dan bent u ten eerste verplicht om uw fundering te berekenen. Zonder deze gegevens kunt u de vergunning niet aanvragen. Bent u bevoegd om vergunningsvrij te bouwen? Dan moet u nog steeds uw fundering laten berekenen. Wanneer u gaat bouwen moet u namelijk voldoen aan de regels die in het Bouwbesluit staan. Daarnaast raden wij aan om uw fundering te berekenen met een verbouwing of aanbouw vanwege de staat hiervan. Het kan namelijk zo zijn dat de fundering niet genoeg draagkracht heeft of gebreken heeft waardoor het niet zo sterk meer is. Is dit het geval, dan kunt u funderingsproblemen krijgen. Dit houdt in dat uw huis kan verzakken. Daarom raden wij aan een funderingsberekening met een eventueel funderingsplan te maken!

Rijnmond Home Group

Hoe fundering berekenen?

Een fundering berekenen we volgens het funderingsonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit vier fasen; archiefonderzoek, visuele inspectie, fysieke metingen en de funderingsinspectie put. Dit in dit onderzoek berekenen we uw fundering dus van alle kanten. Eerst bovengronds door metingen te doen en oneffenheden die opvallen. Vervolgens zullen we de metingen ondergronds doen. Hier komen veel verschillende berekeningen bij kijken. Waaronder we ook de breedte van de fundering berekenen en de fundering diepte berekenen. Als blijkt dat de fundering verstevigd moet worden dan wordt een funderingsplan opgesteld. Deze bestaat onder andere uit constructietekening met constructieberekeningen. De gemeentelijke ambtenaar moet namelijk toestemming geven om te kunnen bouwen. Zo een funderingsplan is nodig om te kunnen zien of de fundering voldoet aan de eisen van de regelgeving.

Fundering berekenen door Rijnmond Funderingstechniek

Zoals u ziet is een fundering berekenen met een funderingsplan dus vaak cruciaal voor een verbouwing! Bent u dus van plan om een verbouwing of aanbouw aan uw huis te laten plaatsvinden? Laat uw fundering berekenen door Rijnmond Funderingstechnieken! U voorkomt zo problemen in de toekomst die zich vaak uiten in verzakking van het huis. Bij gebreken maken wij een funderingsplan om de verbouwing door te laten gaan! Neem direct contact met ons op om een afspraak in te plannen!

Naast een fundering berekenen doen wij ook funderingsonderzoek, funderingsherstel, kelderbouw en bekisting.

Projecten

Zij gingen u voor…

Funderingsherstel
Amstel 202
Funderingsherstel Boerhaavelaan
Funderingsherstel
Boerhaavelaan Schiedam
funderingsherstel goudsesingel rotterdam
Funderingsherstel
Goudsesingel Rotterdam
Funderingsherstel
Funderingsherstel Schiedam Kluswoningen

Vandaag nog met
uw project starten?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

06 83172276