Offerte

Offerte Funderingsherstel

Voor een geheel vrijblijvende offerte voor funderingsherstel of andere diensten kunt u het hieronder staande formulier invullen.

Wij kunnen niet alleen een offerte uitbrengen voor herstel maar ook voor funderingsonderzoek. Tevens kunnen wij de gehele afwerking meenemen in de offerte.

U kunt hier hierbij denken aan bijvoorbeeld vloerverwarming, leidingen voor elektra en/of sanitaire voorbereidingen. De gehele offerte zullen wij uitgebreid en gespecificeerd uiteen zetten zodat alle aspecten die benodigd zijn voor uw wensen duidelijk en transparant wordt weerlegd.

Wij zullen na uw aanvraag binnen één werkdag contact met u opnemen om u wensen nauwkeurig op te nemen zodat wij u een op maat gemaakte offerte kunnen aanbieden.

Voor overige vragen kunt u het contactformulier invullen.

Let op: U dient alle bestanden in één keer te selecteren en niet een voor een. Alleen dan ontvangen wij uw bestanden in goede orde.

Zodra wij uw aanvraag ontvangen, kunt u het volgende verwachten:
1. U wordt gebeld om de aanvraag door te spreken.
2. Vaak volgt daaruit een afspraak, waarin we uw situatie/wensen verder in kaart brengen.
3. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte op maat.

Uw aanvraag wordt met veel zorg verwerkt en uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Na ontvangst wordt uw aanvraag direct in behandeling genomen.

Polderlaan 129, 3211XJ, Geervliet
  • Kvk nr:: 76626407
  • BTW nr. : NL860710130B01
  • IBAN : NL77 INGB 0007404584
  • BIC : INGBNL2A
  • Bank: ING Bank

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

06 83172276