Fundering Rotterdam

Fundering in Rotterdam laten leggen door specialisten?

Heeft uw woning een verslechterde fundering of moet er funderingshersel Rotterdam plaatsvinden voor uw woning? Rijnmond Funderingstechniek Rotterdam is de specialist waar u dan moet zijn! Ons funderingsbedrijf Rotterdam is gespecialiseerd in timmerwerken, kelderbouw, funderingsherstel, het aanleggen van nieuwe funderingen en meer. Als u met een van deze onderwerpen te maken heeft, neem dan direct contact met ons op! Voor meer informatie over fundering Rotterdam en wat wij doen leest u verder.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN
Rijnmond Over ons Group

Funderingsonderzoek Rotterdam laten doen?

Voordat wij met werkzaamheden beginnen doen wij altijd eerst een funderingsonderzoek Rotterdam. In dit is een uitgebreid onderzoek om erachter te komen wat de kwaliteit is van de huidige fundering. Het funderingsonderzoek bestaat uit 4 fases. Allereerst worden de archief en bureauwerkzaamheden gedaan door ons funderingsbedrijf Rotterdam. Verschillende gegevens van uw huis worden opgevraagd om een beeld van de situatie te krijgen. Daarna zullen we een visuele inspectie doen. Zo weten we hoe uw huis en fundering er op dit moment aan toe zijn. Vervolgens doen we een lintvoegmeting waarin we scheuren of verzakkingen vaststellen. Als laatst doen we een funderingsinspectie in een inspectieput. Hierin doen we de fysieke metingen ondergronds. Zo komen we achter de daadwerkelijke kwaliteit van de fundering.

Funderingsonderzoek Rotterdam is op verschillende momenten een aanrader. Zo is het handig om er een te doen bij de verkoop of aankoop van uw woning of bedrijfspand. Maar ook wanneer een verbouwing of aanbouw plaats zal vinden. In dit geval is het handig om te kijken of de draagkracht van de fundering sterk genoeg is om er zoveel extra gewicht op uit te laten oefenen. Stel dat dit niet het geval is, dan zal het huis komen te verzakken. Wanneer dat zover is moet er funderingsherstel Rotterdam plaatsvinden. Op deze manier bent u alleen maar verder van huis.

Funderingsherstel Rotterdam is essentieel

Funderingsherstel Rotterdam moet plaatsvinden wanneer u verschillende dingen aan uw huis opmerkt. Voorbeelden waaraan u deze funderingsproblemen kunt herkennen zijn scheefstand van uw woning, het verzakken van de grond rondom uw huis en zo zijn er nog meer situaties waar u op moet letten. Uw fundering kan hersteld worden. Overigens is dit een noodzaak! Als u hiermee wacht kan de schade toenemen en kunnen de kosten oplopen. Wacht dus niet te lang. Wanneer Rijnmond Funderingstechniek in Rotterdam begint aan funderingsherstel kijken wij allereerst naar twee aspecten, namelijk de oorzaak van de verzakking van het huis en naar het materiaal waar de fundering op ligt. Vervolgens kunnen wij aan de slag met het herstellen van uw fundering in Rotterdam!

ONZE WERFKWIJZE

ONTZORGD VAN A TOT Z

Funderingsonderzoek

Financiering

Constructieberekeningen / Tekenwerk

Offerte

Vergunningen

Voorbereidingen werkzaamheden

Uitvoering funderingsherstel

Project afronding

Kelderbouw Rotterdam maakt uw huis ruimer!

Rijnmond Funderingstechniek is ook gespecialiseerd in kelderbouw Rotterdam. Wanneer u een kelder wilt laten bouwen wordt er eerst een bouwput gegraven. Dit is in principe uw kelder al. We gegraven totdat er stahoogte onder de woonkamervloer ontstaat. Vervolgens worden er schroefinjectiepalen in de kelderconstructie geboord. Nu kan de fundering vloer hierop worden gestort. Deze fundering bevindt zich onder grondwaterniveau. Het grondwater ligt namelijk tussen de 80 en 150 centimeter onder het maaiveld. Er komt dus een behoorlijk hoge grondwaterdruk op de kelder. Dit kan ons werk erg lastig maken. Hier heeft Rijnmond Funderingstechniek Rotterdam damwanden voor. Deze slaan dus in de grond om onze werkzaamheden uit te kunnen voeren. De basis staat nu en de betonvloer van 300 mm kan gestort worden. Langs de bouwmuren komt een betonwand op de vloer tot 1500 mm hoog die waterdicht gestort wordt. Deze wanden worden via inkassingen in de bestaande muren uitgezaagd en uitgehakt waar dan wapening in wordt geïntegreerd. Uw kelderbouw in Rotterdam is nu volledig af!

Voor funderingstechniek Rotterdam moet u bij ons zijn!

Moet er dus iets gebeuren met uw fundering? Rijnmond Funderingstechniek is degene die u zal helpen! In wat voor situatie u zich ook bevindt, wij laten u niet zakken. Ons funderingsbedrijf Rotterdam is gespecialiseerd in timmerwerken, het aanleggen van nieuwe funderingen, funderingsherstel en kelderbouw in Rotterdam. Wat funderingen betreft kunt u dus voor alle werkzaamheden bij ons aankloppen! Neem dus direct contact met ons op!

Wij zijn ook actief in Amsterdam, Dordrecht, Schiedam en Zaandam.

Rijnmond Home Group

Vandaag nog met
uw project starten?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

06 83172276