Fundering Amsterdam

Funderingsonderzoek Amsterdam laten doen? Wij laten u niet zakken!

Bent u op zoek naar een bedrijf in Amsterdam die uw fundering kan herstellen? Rijnmond Funderingstechniek pakt dit voor u aan! Ook wanneer u een volledig nieuwe fundering aan wilt laten leggen kunt u bij ons terecht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in funderingsherstel Amsterdam, het aanleggen van een fundering, timmerwerken en kelderbouw Amsterdam. Staat hetgeen waar u op zoek naar bent hier tussen? Of heeft u andere vragen over uw fundering in Amsterdam? Neem dan meteen contact op met ons! Als uw fundering niet meer volledig intact is en u te lang wacht met het herstel heeft dit alleen maar meer gevolgen. Hieronder leest u meer in detail wat de werkzaamheden van ons funderingsbedrijf Amsterdam omvatten.

Rijnmond Over ons Group

Funderingsonderzoek Amsterdam

Ons werk begint altijd met een funderingsonderzoek in Amsterdam. Zo weet u hoe uw fundering er aan toe is, maar wij weten ook waar we uw fundering kunnen herstellen. Het is een groot onderzoek waar we uw huis, grond en fundering goed onder ogen nemen. Het funderingsonderzoek is onderverdeeld in vier fases. We beginnen het onderzoek met het archief. Dat houdt in dat Rijnmond Funderingstechniek Amsterdam alle gegevens opvraagt over uw fundering en alles wat hiermee te maken heeft. Dan weten we in principe alles over hoe uw fundering is gebouwd en aanpassingen die in het verleden zijn gedaan. De tweede stap is de visuele inspectie, waarin we kijken naar punten in en rondom uw huis die niet kloppen. Zoals een scheur in een muur en een deur die niet goed meer sluit. In de derde fase doen we fysieke metingen. Hier doen we een vloerwaterpassing en een lintvoegmeting. In de vierde fase maken we een funderingsinspectie put. Zo kunnen we echt zien en meten in welke staat de fundering Amsterdam verkeerd.

Wij raden aan om op diverse momenten een funderingsonderzoek Amsterdam te doen. Maar het is vaak ook een verplichting. Als u uw huis gaat verbouwen of een aanbouw aan uw huis wilt laten maken bijvoorbeeld. Om te bouwen heeft u namelijk een vergunning nodig. Een van de eisen voor een vergunning is om te weten hoe uw fundering er aan toe is. Los van de verplichtingen raden wij ook aan om een funderingsonderzoek te doen als u uw huis verkoopt. Zo weet de nieuwe eigenaar waar hij of zij aan toe is. En misschien is uw huis wel meer waard met een goede fundering. Ditzelfde geldt voor de aankoop van een nieuw huis. U weet dan precies hoe uw fundering in elkaar zit en wat de mogelijkheden zijn.

Laat funderingsherstel Amsterdam aan ons over

U kunt zelf al aan verschillende opvallende punten in uw huis zien of u funderingsherstel Amsterdam nodig heeft. Voorbeelden hiervan zijn ramen en deuren die door verzakking scheef staan en niet goed meer sluiten. Of door verzakking van het pand zijn er scheuren ontstaan in de muren. Wanneer u dit constateert moet u zo snel mogelijk aan de bel trekken! Als u funderingsproblemen te lang laat voor wat het is dan zal het in de tussentijd erger en erger worden. Het huis zakt namelijk nog verder weg waardoor er meer scheuren in de muren komen en meer dingen scheef gaan staan. Alleen maar meer kosten dus. Als we de fundering herstellen kijken we naast de oorzaak ook naar de ondergrond van de fundering. Zo weten we hoe we de fundering in Amsterdam het beste kunnen herstellen!

Kelderbouw Amsterdam voor extra ruimte

Wij zijn als erkend funderingsbedrijf Amsterdam specialisten in verschillende werkzaamheden. Waaronder dus ook kelderbouw Amsterdam! Hiervoor hebben wij namelijk een duidelijke werkwijze die wij volgen. Zo beginnen we met het graven van een bouwput. We graven dus eigenlijk letterlijk uw kelder. Hier boren wij schroefinjectiepalen in. Daar kan de fundering vloer op gestort worden. Als dit gedaan is zullen we damwanden in de grond slaan. Deze houden het grondwater tegen. De druk die het grondwater geeft is namelijk erg hoog. Het grondwater begint namelijk rond een meter onder het maaiveld. Hier zitten wij dus zeker onder. Nadat de damwanden in de grond zitten kunnen we de betonnen vloer storten waar een betonwand op wordt geplaatst. Deze komen in plaats van de tijdelijke damwanden en houden het water ook tegen. De betonnen wanden moeten nu nog in de al bestaande muren gezet worden met inkassingen. Zo is uw kelder klaar, met een goede fundering in Amsterdam!

Laat uw fundering aanpakken door Rijnmond Funderingstechniek Amsterdam!

Bent u dus op zoek naar een van de werkzaamheden die wij verrichten in Amsterdam? Wilt u een funderingsonderzoek Amsterdam laten doen? Of heeft u andere vragen over uw fundering? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen al uw vragen wat betreft funderingen beantwoorden. Met funderingsherstel moet u ook niet te lang wachten! Het moet meteen opgelost worden als u meer schade wilt voorkomen.

Wij zijn ook actief in Rotterdam, Dordrecht, Schiedam en Zaandam.

Rijnmond Home Group

Vandaag nog met
uw project starten?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

06 83172276