Fundering Amsterdam

Funderingsherstel in Amsterdam en funderingsproblemen vermijden

Heeft u verschillende problemen met de fundering van uw woning of pand in Amsterdam? Of heeft u in het verleden problemen ondervonden waar u in het vervolg niet meer op zit te wachten? Het funderingsbedrijf Amsterdam die elke werkdag klaar staat om ook uw problemen met de fundering te verhelpen is Rijnmond Funderingstechniek. Of het nu gaat om een herstel, onderhoud of het aanleggen van een fundering, voor ons is geen klus te gek! Onze specialisten zijn experts in het herstellen en aanleggen van funderingen en hebben al velen van onze klanten blij kunnen maken. De werkwijze is zeer vakkundig en secuur. Onze doelstelling is om elke klant die bij ons binnenkomt zo goed mogelijk te kunnen helpen met de fundering. Om ervoor te zorgen dat wij zo effectief mogelijk te werk kunnen, beginnen wij altijd met het uitvoeren van een funderingsonderzoek in Amsterdam. Op basis van het funderingsonderzoek werken wij verder.

Om ervoor te zorgen dat ook onze klanten een duidelijk idee hebben van onze kwaliteit, is het van belang dat u goed op de hoogte bent van onze werkzaamheden wat betreft een fundering aanleggen of funderingsherstel in Amsterdam. Om ervoor te zorgen dat een huis dus niet bij extreme weersomstandigheden of zomaar uit het niets in de problemen komt om het gewicht op de ondergroep te houden is een fundering van essentieel belang. Daarom is het belangrijk dat deze geen mankementen heeft. We vertellen u er graag meer over!

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN
Rijnmond Funderingstechniek

Funderingsherstel in Amsterdam van uw kapotte fundering

Het is bij slijtage, schade, verzakking van het huis of ander problemen met een fundering van belang om hier zo snel mogelijk herstel op toe te passen. Een versleten of beschadigde fundering kan voor gevaarlijke gevolgen zorgen en is dus belangrijk om behandeld te worden. Om een funderingsherstel in Amsterdam uit te voeren is het van belang om als eerste een funderingsonderzoek uit te voeren om de aard van het probleem en de situatie waarin de fundering zich bevindt in kaart te brengen. Een funderingsonderzoek in Amsterdam van Rijnmond Funderingstechniek is opgedeeld in vier fases. Om te beginnen worden alle benodigde documenten die te maken hebben met de fundering van de woning opgevraagd. Dit is van belang om de opzet en eventuele onderhoudsactiviteiten van de fundering in kaart te brengen. 

De tweede stap is de visuele inspectie. Onze specialisten inspecteren de constructie en de woning op eventuele beschadigingen en scheurtjes in de muren of deuren die niet meer goed sluiten. 

De derde stap is de fysieke meting. Hierbij wordt er een fysieke vloerwaterpassing en lintvoegmeting uitgevoerd. Bij de vierde en laatste stap maken we een funderingsinspectie put. Zo kan de werkelijke staat en kwaliteite van de fundering gemeten worden.

Specialist in Funderingstechniek Amsterdam

Naast funderingsherstel of het onderhouden van een fundering is het uiteraard mogelijk om hem ook op te stellen. Het opstellen van een fundering in Amsterdam is in allerlei verschillende soorten en maten mogelijk. Belangrijk bij het opstellen van een nieuwe fundering is om ook nu een funderingsonderzoek uit te voeren. Zodra de metingen en resultaten bekend zijn is het tijd om een planning op te stellen. Voor elke situatie is uiteraard een andere aanpak. Bij het gebruiken van verschillende funderingstechnieken in Amsterdam is het van belang om over de benodigde kennis te beschikken. Er zijn veel verschillende technieken die gebruikt kunnen worden bij verschillende situaties. Voorbeelden zijn onder andere de bouwkuip, vibropalen, schroefpalen en meer. Bij elke situatie en ondergrond is een andere techniek benodigd, om ervoor te zorgen dat we de beste techniek voor onze klanten toepassen maken onze specialisten gebruik van hun kennis en ervaring op het vakgebied om ervoor te zorgen dat er een zo vakkundig mogelijk funderingsonderzoek uitgevoerd kan worden.

ONZE WERFKWIJZE

ONTZORGD VAN A TOT Z

Funderingsonderzoek

Financiering

Constructieberekeningen / Tekenwerk

Offerte

Vergunningen

Voorbereidingen werkzaamheden

Uitvoering funderingsherstel

Project afronding

Fundering inclusief kelder in Amsterdam

Bij het bouwen van een volledige nieuwbouw woning of bij de verbouwing van een bestaande woning is er de mogelijkheid om onder de woning een kelder te maken. Kelderbouw in Amsterdam kan niet zomaar. Voor een groot gedeelte is het afhankelijk van de bestaande fundering van de woning. Gaat het om een fundering op houten of stalen palen. Gaat het om een kelderbouw onder de tuin, onder de woning of beide. Het is voor beide funderingstypes van belang om deze goed te controleren. Het realiseren van een kelderbouw in een bestaande woning is relatief eenvoudig als de fundering diep genoeg is. Voor een nieuwbouwwoning is het volledig anders. Hierbij kan de fundering ontworpen worden om een kelder van een groot formaat te realiseren. Ook hiervoor zijn verschillende mogelijkheden en technieken. 

Vermijden van eventuele problemen met uw fundering

Kortom, er is van alles nodig als het aankomt op een fundering in Amsterdam. Voor het herstellen, onderhouden en onderzoeken van een fundering bent u bij Rijnmond Funderingstechniek in Amsterdam aan het juiste adres. Onze experts hebben in de loop der jaren door middel van hun vakkundige werkwijze al veel klanten kunnen helpen. Onze ervaring en kennis is onze kracht en zorg er nog steeds dagelijks voor dat wij een glimlach bij onze klanten realiseren.

Wij zijn ook actief in Rotterdam, Dordrecht, Schiedam en Zaandam.

Rijnmond Home Group

Vandaag nog met
uw project starten?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

06 83172276