Fundering Zaandam

Een fundering Zaandam waarmee uw woning als een huis staat!

Moet uw fundering hersteld worden in Zaandam, of heeft u een nieuwe fundering nodig? Rijnmond Funderingstechniek kan dat voor u regelen, en nog veel meer! Wij zijn namelijk experts op het gebied van kelderbouw, timmerwerken, het aanleggen van funderingen en funderingsherstel. Heeft u een van deze werkzaamheden nodig voor uw woning, dan staat ons funderingsbedrijf in Zaandam voor u klaar! De fundering is de basis van een woning. Als dit niet in orde is, zal de rest van de woning vroeg of laat de gevolgen tonen. Neem dus direct contact met ons op om een afspraak in te plannen. Hieronder gaan we gedetailleerder in op de verschillende werkzaamheden die we verrichten voor uw fundering.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN
Rijnmond Funderingstechniek

Funderingsonderzoek Zaandam? Wij laten u niet zakken!

Wanneer wij een fundering moeten herstellen of met met andere werkzaamheden doen wij eerst een funderingsonderzoek in Zaandam. Wij, maar ook de bewoners van het pand weten zo hoe de fundering ervoor staat. Met dit grondige onderzoek inspecteren we alles wat deel uitmaakt van uw grond tot in de details. Het funderingsonderzoek is opgesplitst in vier fases. Het begint al met een archief fase. We vragen de archieven van alles wat met uw fundering te maken heeft op. We hebben nu een beeld van wat voor kaliber uw fundering is en hoe uw huis is opgebouwd. Maar ook de restauraties en dergelijke die in het verleden al zijn gedaan komen we te weten. Nu kan de echte inspectie beginnen in de fase van de visuele inspectie. We zullen uw huis van binnen en van buiten grondig nakijken op punten die niet kloppen. Zoals een scheur in de muur wat duidt op verzakking van het huis. Dan komen we bij de fase van de fysieke metingen. Ons funderingsbedrijf in Zaandam doet een vloerwaterpassing om scheefstand te constateren en een lintvoegmeting. Als laatst komt het echte werk, de funderingsinspectie put. In deze fase kunnen we ondergronds goed zien met wat voor fundering we te maken hebben. Verschillende metingen worden gedaan en foto’s worden gemaakt.

In diverse situaties is een funderingsonderzoek aan te raden, maar vaak is het ook verplicht. Voor een verbouwing en dus ook voor een aanbouw moet u een vergunning hebben. Voor deze vergunning moet de ambtenaar weten of de fundering sterk genoeg is. Hier moet u dus een funderingsonderzoek voor laten doen zodat er een funderingsplan opgesteld kan worden. Deze kan meegenomen worden voor de vergunning. Wij raden daarnaast ook aan om dit onderzoek te doen wanneer u een nieuw huis koopt of de ouwe verkoopt. U of de nieuwe bewoners weten zo waar ze aan toe zijn en wat ze met het huis zouden kunnen doen. Rijnmond Funderingstechniek is hiervoor tot uw dienst!

Funderingsherstel Zaandam zorgt voor een fundering als nieuw

Funderingsproblemen zijn op te merken aan verschillende dingen die er in en rondom uw huis gebeuren. U kunt dus zelf al constateren of er funderingsherstel in Zaandam nodig is voor uw woning. U kunt bijvoorbeeld kijken naar ramen en deuren die niet meer goed sluiten door wegzakken van het huis. Of een scheur in de muur laat zien dat er verzakking van het huis is ontstaan. Hier moet snel iets aan gedaan worden! Doet u dit niet, dan zullen de gevolgen erger worden. Het huis zakt namelijk rustig verder en de schade wordt meer. Hierdoor zijn de kosten natuurlijk ook veel hoger dan als u het meteen had aangepakt. We kijken met funderingsherstel naar de oorzaak van de falen van de fundering en naar de ondergrond hiervan. Als de ondergrond van de fundering niet goed is, dan heeft de fundering natuurlijk ook geen poot om op te staan! Nadat we dit in kaart gebracht hebben kunnen we direct aan de slag met funderingsherstel.

ONZE WERFKWIJZE

ONTZORGD VAN A TOT Z

Funderingsonderzoek

Financiering

Constructieberekeningen / Tekenwerk

Offerte

Vergunningen

Voorbereidingen werkzaamheden

Uitvoering funderingsherstel

Project afronding

Rijnmond Funderingstechniek verzorgt kelderbouw Zaandam

Ons funderingsbedrijf heeft diverse specialiteiten waarvoor u bij ons aan kan kloppen en kelderbouw in Zaandam is daar één van. Hier hebben we dan ook een uitgebreid stappenplan voor om de perfecte kelder te bouwen. Onze eerste stap is meteen een bouwput graven. Dit wordt uw kelder waar de fundamenten nog in komen. Hier worden schroefinjectiepalen in geboord waar de fundering op kan komen. Nu kunnen we beginnen met de fundamenten in de kelder. Eerst slaan we hiervoor damwanden in de grond zodat het grondwater niet in de kelder zal stromen. Het grondwater begint namelijk tussen de 80 en 150 centimeter onder het maaiveld. Nu de damwanden erin zitten kan de betonnen vloer komen. Als deze is gestort kunnen de betonnen wanden hier weer op komen. De damwanden kunnen nu weg. Het enige wat nu nog moet gebeuren is dat de betonnen wanden nu door middel van inkassingen nog in de bestaande wanden moeten komen. Op deze manier is kelderbouw in Zaandam voor ons een eitje!

Neem direct contact op met Rijnmond Funderingstechniek Zaandam!

Op zoek naar een funderingsbedrijf in Zaandam die een fundering kan leggen of het kan herstellen? Neem dan direct contact met ons op! Ook als u vragen heeft over een fundering kunt u contact met ons opnemen. Wanneer uw fundering hersteld moet worden moet u dit ook snel aan laten pakken! U zal alleen maar meer kosten hebben als u langer wacht. De schade wordt namelijk alleen maar meer door het huis dat verder wegzakt.

Wij zijn ook actief in Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht, Schiedam.

Rijnmond Home Group

Vandaag nog met
uw project starten?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

06 83172276